Lid wordenInloggen
Schone Zaak! B.V.

Schoonmaakbedrijf Schone Zaak! staat voor duurzaamheid, kwaliteit en diensten op maat.
Dagelijks maken wij op een betrokken wijze kantoren, zwembaden, musea en hotels schoon. Wij zijn een veelzijdig bedrijf, omdat we naast de pure schoonmaakactiviteiten ook glasbewassing, vloeronderhoud en conciërgetaken verzorgen.

Tot onze kernactiviteit behoort ook het uitvoeren van een duurzame en sociale opdracht die wij onszelf hebben gegeven. Wij besteden veel aandacht aan het spreken van Nederlandse taal op de werkvloeren. Daarbij hoort dat wij onze mensen op een serieuze wijze helpen met taalcursussen en ook inburgering indien dat nodig is.

Wat is onderscheidend aan jouw activiteiten?

Ons bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven, omdat wij velen een loopplank bieden naar de arbeidsmarkt. Wij zien onszelf als een faciliterend bedrijf, ook voor onze werknemers. Wanneer mensen voor ons werkzaam zijn, schakelen wij over op stimuleren en motiveren. Wij geloven dat het werkt wanneer je de mens achter het schoonmaakvak koestert. Dit resulteert in gemotiveerdere en loyale kanjers die dagelijks met liefde een pand betreden om het weer schoon achter te laten.

Website Made by Johan