Lid wordenInloggen
van Es TOC

Wetenschap begrijpelijk en toepasbaar maken.

Op gebied van organisatieontwikkeling en verandermanagement wordt veel onderzoek gedaan, er wordt veel geëxperimenteerd en veel gepubliceerd. Veelal vanuit verschillende onderzoeksgebieden, zoals psychologie, gedragswetenschap en leiderschap.

Het kost veel tijd alle ontwikkelingen bij te houden en te bepalen waar je wat aan hebt en hoe je het in praktijk brengt.

Als specialist houd ik de ontwikkelingen bij en maak die in gerichte maatwerktrainingen voor u beschikbaar en praktisch toepasbaar.

Anders kijken is meer zien

Gedrag en cultuur zijn het gevolg van bestaande beeldvorming (zo doen we dat hier/ dit is normaal) en processen die deze beeldvorming in standhouden.

Door een andere bril op te zetten en te kijken vanuit een anders dan “normaal” perspectief worden zaken zichtbaar die anders verborgen zouden blijven. In de trainingen en workshops, maar ook in advies en bij implementatie, laat ik u spelenderwijs kennismaken met dit “andere” kijken en daag ik u uit andere perspectieven te onderzoeken en andere oplossingen te vinden.

Voorbeelden van workshops en trainingen:

Binden en boeien nieuwestijl.
Hoe trekt u nieuwe mensen aan en behoudt u uw eigen mensen?

Plannen van en Leidinggeven aan verandering.
Op basis van proces en psychologie een verandering plannen en leiden.

Omgaan met verandering voor teams.
Speciaal gericht op teams die op weg zijn naar een hoge(re) graad van autonomie.

Een update in verandermanagement.
Voor de ervaren professional die bestaande kennis wil opfrissen naar de huidige stand van de wetenschap.

Website Made by Johan