Lid wordenInloggen
Fotostudio POPpictures

Stapelgek op live-muziek en dan nog mooier, die expressie op de gezichten van de muziekanten! Altijd op zoek, naar DAT moment. Zó begon ik met POPpictures…

Ondertussen heb ik de afgelopen jaren m'n draai gevonden in de fotostudio, sinds juli 2014 maak ik gebruik van mijn studioruimte aan de Havenkade. Heerlijk om 1 op 1 met anderen aan een fotoshoot te werken. Natuurlijk blijft die expressie in de portretfotografie ook belangrijk en dáár ligt tegenwoordig mijn specialisatie, bij de uit Amerika overgewaaide Headshot Fotoshoot. Getraind door Peter Hurley (New York - USA), 's-werelds beste Headshotfotograaf.
Voel je welkom in de Fotostudio van POPpictures voor een fotoshoot. Ik vind het belangrijk dat je zo ontspannen mogelijk voor de camera gaat staan, natuurlijk werken we daar tijdens de fotosessie aan. Niks moet en heel veel mag, maar zeker voor de headshotsessies is het voor mij de kunst om je zodanig uit te dagen, dat ik je in de gewenste expressie kan vangen.
Het resultaat: Een Krachtige Expressievolle foto van jezelf!

Ondanks dat bovenstaande het merendeel van mijn activiteiten omvat, ben ik sinds 2004 ook één van de vaste fotografen van Parkpop. Het grootste gratis muziekfestival van Europa.
Tevens geef ik verschillende fotografie workshops en in 2013 heb ik een licentie ontvangen van Michael Willems (Brantfort - Canada), daarmee mag ik zijn leuke en leerzame Signature workshops hier in Nederland geven. Veelal geef ik workshops in de studio, maar tegenwoordig ook op middelbare scholen.

20 December 2015 is het boek 'Opgegroeid in een land dat niet meer bestaat' uitgekomen. Een non-profit project van Corinne Poleij en ondergetekende.

Heb je vragen of wil je kennis maken, neem gerust contact op via e-mail: info@poppictures.nl of bel mij op 06-10099109


Specialisatie:

* Headshots (zakelijke portretfotografie)POPpictures, de juiste klik!

~ Mary-Ann Struijk

Website Made by Johan