Lid wordenInloggen
Deco DayLight BV

DE ENIGE LED SYSTEMEN DIE EEN DAGLICHTERVARING KUNNEN WAARMAKEN EN ZORGEN VOOR INSPIRERENDE EN GEZONDE WERKOMSTANDIGHEDEN

Een Deco DayLight LED systeem is een virtueel raam voor het plafond of de wand, met hoogwaardige fotopanelen die een realistisch uitzicht op de natuur geven. Deze fotopanelen zijn snel te verwisselen, zodat er bijvoorbeeld tijdens ieder jaargetijde een ander uitzicht ontstaat. 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een gebrek aan voldoende daglicht kan leiden tot grote gevolgen voor de mens. Daarnaast bleek ook dat een natuurlijke omgeving of een uitzicht daarop, een zeer positieve invloed heeft op het functioneren en welbevinden van de mens.
De moderne mens brengt bijna negentig procent van de dag door in ruimtes die kunstmatig en vaak onvoldoende zijn verlicht en heeft daardoor een tekort aan daglicht. Dit gebrek aan daglicht kan worden versterkt door het jaargetijde en de aanwezigheid van veel bewolking, iets dat in grote delen van de wereld vaak voorkomt.

Te weinig daglicht kan leiden tot:

  • verstoring van bioritme, slaapproblemen en gezondheidsklachten
  • concentratieproblemen en vermoeidheid
  • vermindering van efficiency, prestaties en productiviteit
  • gevoelens van onbehagen en depressiviteit
  • een aanzienlijk hoger ziekteverzuim

Een Deco DayLight LED systeem is in elke ruimte toepasbaar waar niet voldoende of geen direct daglicht komt. Dit kan zijn door de ligging van de ruimte, met het raam op het noorden of oosten, het gebrek aan voldoende ramen of de afmeting van de ruimte.

Door het unieke design van de Deco DayLight systemen kunnen ze op iedere wand en ieder plafond worden geïnstalleerd, zelfs in verlaagde systeemplafonds waar nauwelijks ruimte voorhanden is.

Deco DayLight LED daglichtsystemen  kunnen in alle branches en sectoren worden toegepast en zorgen voor een inspirerende en gezondere werk- en leefomgeving.

Wij hebben mooi projecten uitgevoerd in o.a. de Health Care sector (ziekenhuizen, apotheken en tandartsen), in kantooromgevingen, in de Retail sector (winkels, autodealers) en in de Wellness en Leisure sector.

Neem eens een kijkje de nieuwspagina voor meer informatie over onze projecten, zoals in Diergaarde Blijdorp.
U kunt natuurlijk ook eens onze wbeite bezoeken: www.decodaylight.com 

LEDEN VAN BBN CONNECT KUNNEN BIJ ONS ALTIJD REKENEN OP EEN INTERESSANTE KORTING!

Website Made by Johan