Lid wordenInloggen
Scope Slip-Stop

Scope Slip-Stop

Scope Slip-Stop realiseert totaaloplossingen voor het creëren van veilige omgevingen. Samen met Scope Slip-Stop kunt u loop-locaties weer veilig maken en slipgevaar vermijden, met behulp van onze antislip producten, gemaakt van sterke glasvezel met korrelstructuur. 
De installatie/montage van onze antislip producten is snel en eenvoudig, ze zijn tevens duurzaam en makkelijk in onderhoud. 
Onze antislip producten kennen een garantie van 10 jaar en zijn veelal uit voorraad leverbaar. Daarnaast leveren en monteren wij voor projecten ook speciale maatwerkoplossingen.

Waarom is het voorkomen van slipgevaar belangrijk?

  Vermijden van menselijk leed, ernstige blessures en zorgkosten. Vooral oudere mensen lopen bij uitglijden snel botbreuken en andere verwondingen op.

√ Vermijden van aansprakelijkheid en onnodige schadeclaims. U heeft de wettelijke verplichting om de veiligheid op publieke plaatsen te garanderen en alle mogelijke maatregelen daartoe te nemen.

√  Verlaging van uw premies voor uw aansprakelijkheidsverzekering. 
Vele Verzekeringsbedrijven geven u een korting op uw premie, indien u afdoende maatregelen heeft genomen om uw publieke aansprakelijkheid te minimaliseren.

Toepassingen Scope Slip-Stop Producten

Onze Slip-Stop producten zijn toepasbaar op alle plaatsen waar slipgevaar aanwezig is of kan ontstaan, zoals publieke ruimten, VVE’s en woning coöperaties, de maritieme sector, fabrieken en industrie.
De strenge gezondheid- en veiligheidswetten vereisen dat u de omgeving, waar u verantwoordelijk voor bent, zo veilig mogelijk maakt. Vaak gebeuren er ongevallen die te wijten zijn aan:

  • Gladde vlonders, loopbruggen en vloeren

  • Onveilige en gladde trappen, bordessen en hellingen

  • Scheuren, barsten en holtes in diverse oppervlakten

Hout, metaal, beton, tegels en steen worden gevaarlijk glad wanneer deze met  regen in contact komen. Ook mosaangroei, algen, modder, olie en water zorgen ervoor dat deze oppervlakten spekglad worden.

Scope Slip-Stop helpt u, om voor iedereen een veilige omgeving te realiseren!

Heeft u last van een locatie met slipgevaar? 
Neem dan contact met ons op en wij maken voor u een vrijblijvende offerte. 

Wij leveren de hoogste kwaliteit veiligheidsproducten, met de beste garantie en service, tegen de scherpste prijzen in de markt.

Website Made by Johan