Lid wordenInloggen
U-build Bouw & Ontwikkeling

Tegengestelde belangen kosten opdrachtgever tijd en geld

Bouwen is vaak strijd. Dat komt doordat opdrachtgever en aannemer tegengestelde belangen hebben. Dat maakt dat je als klant grip en vertrouwen verliest, en dat planning en/of budget niet altijd meer gehaald worden.


Nieuw businessmodel is de enige oplossing

De enige manier om die tegenstrijdigheid weg te nemen is door het businessmodel van de aannemer te veranderen: van handelshuis met meerdere inkomstenstromen naar pure dienstverlener met één duidelijke klant. Met andere woorden: de inkomsten komen in deze nieuwe vorm alleen van de opdrachtgever, en niet ook deels van inkooprendement. Dat noemen wij 'eerlijk bouwen zonder aannemer'. En dat doen we op volledig transparantie wijze, onder andere middels ons online projectportaal. Zo houd je als opdrachtgever grip op het proces, en worden projecten op tijd en binnen budget opgeleverd.


U-build is de coördinator van het realisatieproces

Net als een hoofdaannemer is U-build de partij die de coördinatie voert tussen de verschillende leveranciers op de bouwplaats. Een team bestaande uit een projectleider, een of meer werkvoorbereiders, een of meerdere uitvoerders en een projectadministrateur zorgt tijdens de voorbereidings- en realisatiefase dat het project binnen de kaders van kosten, tijd en kwaliteit opgeleverd wordt. Ook garanties worden worden het uitvoeringsteam gecoördineerd en afgehandeld.

Nieuwsgierig geworden of bouwen zonder aannemer ook voor u toegevoegde waarde biedt? Dan maken wij graag kennis met u!

Website Made by Johan