BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Schildersbedrijf G. Jonkman & Zonen

Meer dan 50 jaar ervaring, drie generaties lang.

Schildersbedrijf G. Jonkman en Zonen levert sinds 1963 vakmanschap op het gebied van schilderen voor zowel particulieren als bedrijven. Kwaliteit en vakmanschap staan hoog in het vaandel.

DE START

In het begin…
Schildersbedrijf G. Jonkman is op 18 mei 1963 gestart. Geert Jonkman begon op 40-jarige leeftijd in Schiedam met het schildersbedrijf.

De tweede generatie…
Na het succesvol voltooien van de nodige opleidingen zijn de zonen Eddie, Freek en Herman het bedrijf komen versterken. Zij hebben het bedrijf vergroot met een groep vaste vakmensen, ieder geschoold voor het schildersvak. De naam is logischerwijs veranderd in Schildersbedrijf G. Jonkman en zonen B.V. Na het overlijden van Geert Jonkman hebben zijn drie zonen het bedrijf uitgebreid tot een bedrijf waar vakmanschap, kwaliteit en loyaliteit steeds meer invulling kregen. Schildersbedrijf G. Jonkman en zonen B.V. is in 1981 verhuisd naar Vlaardingen.

Anno 2021
Nadat Eddie en Freek in 2016 met pensioen zijn gegaan heeft Herman de leiding overgenomen. Hij wordt daarbij ondersteund door zijn zoon Rik die geschoold is voor het schildersvak en vanaf 2007 werkzaam is bij Jonkman Schilders.

Wij zijn solide, betrouwbaar en al drie generaties ervaren in het schildersvak. Altijd op een veilige manier en trouw aan kwaliteit!

Website Made by Johan