Lid wordenInloggen

Goed personeel aantrekken en behouden...hoe doe je dat?

Datum: 13-03-2019
Geplaatst door: EmoWorks

Herken jij dit?

Ben jij werkgever of HR-verantwoordelijke? De huidige arbeidsmarkt biedt veel uitdagingen met haar tekorten, toegenomen flexibiliteit en een steeds complexere dynamiek. Het is niet vreemd dat veel werkgevers door de bomen het bos niet meer zien. Steeds meer ontwikkelingen hebben invloed op hoe goed jouw bedrijf presteert.

Waar doe je goed aan? Waar moet je wel en niet aan meedoen? En misschien nog wel het belangrijkste: waar begin je?

Hoe pak je het aan?

Als dat vragen zijn die jou ook bezighouden, zijn er een aantal dingen waar je aan kunt denken. Het begint met het goed regelen van zaken voor je personeel; het zal je verbazen hoeveel werkgevers dat nog niet op orde hebben.

Natuurlijk is er de uitdaging om de juiste mensen binnen te halen en ervoor te zorgen dat de juiste mensen blijven. Hoe je je als bedrijf presenteert, niet alleen aan de buitenkant maar bijvoorbeeld ook door je aansturing en cultuur kan hier het verschil maken.

Tenslotte is het zaak bij de tijd te blijven, met de kennis maar vooral de soft skills  van je medewerkers en leidinggevenden, stilstand is achteruitgang!

Waar kun je handvatten vinden voor hoe je het gewoon goed regelt op het gebied van personeel? Hoe kun je ervoor zorgen dat de juiste mensen binnenkomen en dat de juiste mensen blijven? Hoe ben je goed voorbereid op de toekomst? 

Krijg je antwoorden op deze en andere vragen en ontmoet gelijkgestemden tijdens het laagdrempelige, praktische en inhoudelijk heldere programma op vrijdag 29 maart tijdens onze kennisochtend: Werk in Praktijk. 

Het wordt georganiseerd door ondernemers uit je eigen BBN Connect netwerk, dus de kennis komt van dichtbij 😉.  

Wat kun je verwachten?

Deze editie heeft als thema: Hoe je goed personeel kunt aantrekken en behouden. Kortom: hoe je personeelsvraagstukken van A tot Z invulling kunt geven en de leiding neemt in alles wat effectief werkgeverschap vandaag de dag vraagt.

We gaan in op de laatste ontwikkelingen op het gebied van o.a.

  • werving en selectie
  • leiderschap
  • employer branding
  • leren in organisaties
  • innovatie
  • artificial intelligence

We bespreken toepassingen en je hoort trends, tips en tools van experts. Door de panelgesprekken hoor je ervaringen uit de praktijk die ook voor jou kunnen werken. Inspirerend, praktisch en waardevol. 

Meld je nu aan!

Kom leren, je netwerk, jezelf en je organisatie versterken en ga weg met gerichte punten die je in actie zetten. In één ochtend ben je weer helemaal bij op personeelsgebied!

Je bent van harte welkom! Tickets boek je via de knop. 

Meer informatie:
Website Made by Johan