Lid wordenInloggen

Meer dan 25 procent van alle beroepsziekten zijn huid gerelateerd. Laat nu een huidverzorgingsplan op maat maken

Datum: 05-06-2019
Geplaatst door: Proper Products B.V.

In Europa zijn huidziekten één van de meest voorkomende werk gerelateerde gezondheidsproblemen. In diverse uiteenlopende branches wordt de huid regelmatig blootgesteld aan gevaarlijke stoffen. Om deze huidziekten te voorkomen is meer nodig dan enkel een paar veiligheidshandschoenen. 

Meer dan 25 procent van alle beroepsziekten zijn huid gerelateerd. In 90 procent van alle huid gerelateerde beroepsziekten spreken we van eczeem, veroorzaakt door direct contact met gevaarlijke stoffen. Na direct contact met deze stoffen beginnen de klachten vaak slechts met een beetje huidirritatie, maar na verloop van tijd kunnen de vertraagde effecten van herhaalde irritatie de huid ernstig beschadigen. 

Schoonmakers en medewerkers in de horeca lopen risico wanneer zij met schoonmaakmiddelen in aanraking komen. Werkgevers hebben de verantwoordelijkheid om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen. Met een huidverzorgingsplan op maat kunnen veel huidproblemen worden voorkomen. Een huidverzorgingsplan bevat maatregelen en instructies voor:

  • Huidprotectie voor het werk;
  • Huidreiniging gedurende het werk;
  • Huidverzorging na het werk.

EasyDose Skincare biedt de oplossing

Effectieve bescherming van de huid op het werk is een essentiële voorwaarde voor een lang en gezond professioneel leven. Met EasyDose Skincare heb je een bekwame en toegewijde partner die zowel hoogwaardige als op maat gemaakte oplossingen biedt. 

Als toonaangevende leverancier van hygiëne oplossingen, ontwikkelen we concepten die alle aspecten van deze preventie compleet maken, denk hierbij aan:

  • Preventieve huidbescherming tegen schadelijke stoffen op het werk;
  • Huidvriendelijk maar grondig reinigen;
  • Effectieve handdesinfectie;
  • Efficiënte, huidherstellende verzorging;
  • Hygiënische, kostenbesparende dispensers.

Door onze jarenlange ervaring en innovatie zorgen we ervoor dat u altijd de beste kwaliteit van ons kunt verwachten. We maken graag een huidverzorgingsplan op maat welke we afstemmen op de specifieke behoeften van uw medewerkers.

Is dit interessant voor u? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer!

Meer informatie:
Website Made by Johan