BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

Bijzondere BBN Connect Leden Avond: Biesbosch Avontuur met Biesbosch Adventure

Datum: 03-06-2022
Geplaatst door: BBN Connect

Woensdagavond 1 juni was het eindelijk zover en organiseerden wij een bijzonder event voor onze BBN Connect leden. Dit voorjaar hebben we iets bijzonders en speciaals gedaan op een bijzondere locatie midden in de natuur!

Rond 17.00 werd er verzameld bij Zevenmorgen, Rivierdijk 31 te Hardinxveld-Giessendam. Hierna liepen we allemaal naar de griend hut in de Avelingen waar Jasper van Mill en zijn mensen ons welkom heetten.
Toen iedereen aanwezig was gaf Jasper een korte uitleg over een aantal zaken en zijn we aan de slag gegaan.
We zijn de hele avond bezig geweest met ribvaren, vers gerookte paling eten, versgebakken vis eten en BBQ-en, uiteraard onder het genot van een drankje. De aanwezigen hebben werkelijk de hele avond onwijs genoten en daarnaast op een zeer ontspannen manier met elkaar genetwerkt.

Tussendoor gingen de aanwezigen in groepen van 9 personen ribvaren vanuit de haven van Zevenmorgen op de Waal en Merwede. Dit was voor iedereen, die het aandurfde, een nogal bijzondere en leuke ervaring. De reacties waren dan ook zeer positief.

Alles was tot in de puntjes uitstekend geregeld hetgeen ook te maken had met de samenwerking tussen Jasper van Mill en Kevin Magerij van MAKRO Barendrecht. Kevin en zijn mensen hebben ervoor gezorgd dat de nodige hapjes en drankjes aanwezig waren. Chapeau heren voor jullie samenwerking deze avond.

In mijn ogen en op basis van de reacties was het was een zeer geslaagde en bijzondere avond en voor herhaling vatbaar.

Boro Brandl.

Meer informatie:
Website Made by Johan