BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen

BBN Netwerk

BBN staat voor samenwerken, samen meer business genereren. Samen sterk!

BBN Connect
BBN Connect is ons zakelijk platvorm waar je lid van kunt worden voor een jaarlijkse bijdrage van € 149,00. BBN Connect is ook actief op LinkedIn en inmiddels hebben we een groot aantal volgers. Dit aantal stijgt met de dag! Ben je lid van BBN Connect en plaats je nieuws of heb je een ander interessant verhaal? Door dit op je eigen pagina van de BBN Connect site te plaatsen wordt het ook gedeeld via LinkedIn, Facebook, en Twitter. Zo wordt ook jouw onderneming steeds meer onder de aandacht gebracht.

BBN Events
Een onderdeel van BBN Connect is BBN Events. Iedere maand organiseren wij een event in een bepaalde regio. Deze avonden organiseren wij samen met sponsoren. De sponsoren dragen deze avond en nodigen hun goede relaties uit. Op deze manier ontstaat er een prachtige avond met tussen de 80 á 90 bezoekers uit diverse branches. Een ongedwongen avond waarbij het netwerken voorop staat. Onder het genot van een hapje en een drankje elkaar beter leren kennen én vaak leidt dit ook tot een mooie afspraak met elkaar. Heeft u zelf ook interesse om deel te nemen aan een netwerk evenement of wilt u aanwezig zijn op een van de evenementen? Uiteraard is dit mogelijk. Gezien ons grote netwerk, dat wekelijks groter wordt is het mogelijk om de juiste partijen bij elkaar te brengen die elkaar aanvullen en versterken. Naamsbekendheid opbouwen, netwerk uitbreiden en business genereren is allemaal mogelijk als er samengewerkt wordt.

Netwerk Ridderkerk
Dit is een speciaal onderdeel van BBN Connect. Ooit begonnen in een plaatselijke sportkantine, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event waar vele ondernemers ieder jaar naar uit kijken. Dit jaar vindt de 20ste editie van Netwerk Ridderkerk plaats bij Plaisier Interieur in Ridderkerk. Deze avond wordt net als de BBN Events samen met sponsoren georganiseerd. De sponsoren nodigen ook hier hun beste relaties uit. Het enige verschil is dat er hier meerdere sponsoren zijn en daardoor komen er op deze avond rond de 200 bezoekers. Ook deze avond staat in het teken van netwerken, dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Interesse om hier aan deel te nemen? Neem contact op met Boro Brandl voor meer informatie.

BBN Magazine
Sinds eind 2019 hebben we ook ons eigen BBN Magazine. Ook dit is een onderdeel van BBN Connect. Per jaar geven wij 2 edities uit. Wil jij ook met je bedrijf in de volgende editie staan? Neem contact met Boro Brandl op, dan bespreken we de mogelijkheden.

BBN Nieuwsbrief
Ook hebben we inmiddels een mooie informatieve nieuwsbrief die we elke twee maanden naar meer dan 2000 ondernemers sturen. Ook bieden we de mogelijkheid om te adverteren in deze nieuwsbrief tegen een aantrekkelijk tarief. Zo kun je op een vrij eenvoudige wijze meer dan 2000 ondernemers bereiken. Wilt u ook de BBN Nieuwsbrief ontvangen? meldt u dan hier aan.
Website Made by Johan