BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Plameco ridderkerk

Plameco: een slim, mooi en duurzaam plafond.

Indien uw plafond niet meer aansluit bij uw interieur dan is een Plameco-plafond de oplossing voor u. In één dag een compleet nieuwe look terwijl de meubels in de ruimte kunnen blijven staan. Door deze techniek geeft dit het meest strakke resultaat dat er momenteel op de markt te krijgen is. Plameco maakt deze plafonds al sinds 1982, dus heeft op het gebied van deze spanplafonds veel knowhow in huis. Plameco-plafonds zijn dan ook in elke ruimte toepasbaar.

Met Plameco-plafonds geld besparen en voor het milieu zorgen.
Maakt u nog steeds gebruik van halogeen of gloeilampen? Hoog tijd om deze energievreters te vervangen door de nieuwste led-verlichting. Met led verbruik je tegenwoordig 10x minder stroom. Met een Plameco-plafond kan deze verlichting worden ingebouwd en licht creëren waar u dat wenst. Plameco laat u graag de verschillende soorten led zien en geeft u daarbij persoonlijk advies. Ook ten aanzien van de bediening van de verlichting is er van alles mogelijk. Omdat Plameco-plafonds ook warmte-isolerend zijn, bespaart u dus dubbel op energiekosten en zorgt u ook nog voor het milieu.
Bovendien kan Plameco tegenwoordig infrarood verwarming onzichtbaar achter het plafond maken. De perfecte manier om duurzaam te verwarmen.

Op maat gemaakt.
Plameco-plafonds worden in de fabriek op maat gemaakt. Dit is één van de redenen dat zij deze plafonds meestal in één dag kunnen plaatsen. Er zijn veel soorten materialen, kleuren en mogelijkheden. Daarom gaat de prijsopgaven altijd per ruimte en niet per m2. Daarbij speelt ook de gewenste verlichting en afwerking een belangrijke rol. Alles geheel naar uw wensen. Bij bezoek in de betreffende ruimte geeft Plameco u graag kosteloos advies en een prijsopgave.

Website Made by Johan