BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Sam reclame

SAM Reclame & Communicatie is graag de partner van en voor haar klanten waar het gaat om het strategisch adviseren in zake marketing & communicatie. Door intern mee te werken en/of door deel te nemen in overlegstructuren, met name sales en marketing, kan SAM diep in de beweegredenen doordringen, meepraten en direct proeven welke wensen de diverse partijen binnen organisaties graag vertaald zien in de communicatiestrategie, zowel intern als extern.

SAM maakt onderdeel uit van B.Made en is van origine een Rotterdams bureau, opgericht begin jaren zeventig van de vorige eeuw. SAM bestaat ruim 45 jaar. Dit geeft vooral aan dat wij een gedegen organisatie zijn die zich al jaren bewijst. Zowel voor grote als minder grote organisaties.

Binnen SAM is full service het sleutelwoord. Met de media-afdeling (online en offline), creatie & studio, strategie en arbeidsmarktcommunicatiedivisie weet SAM elke communicatie invulling te geven en zorgt SAM dat de dagelijkse behandeling van accounts optimaal verloopt.

SAM stelt voor haar klanten een professioneel team samen. Dit betekent zowel een externe als een interne accountmanager(s), een trafficmanager, art director, DTP’er en een strateeg. Dit team is exact op de hoogte van uw organisatie. Dat garandeert een flexibele en vooral directe inzet waar en wanneer nodig, op elk moment dat u dat wenst. Het lijkt zo´n simpel gegeven maar uit ervaring weten wij dat SAM zich hiermee van andere bureaus weet te onderscheiden en juist hier de basis ligt voor een gedegen, hecht partnership.

B.Made (voorheen MADEinRTTRDAM Groep) is de strategische samenwerking tussen communicatiebedrijven als MiR, We are BLiS (al 6 jaar op rij winnaar van de Gazelle Award), RUR, Friends in Business en SAM. Deze organisaties versterken elkaar onderling en met deze samenwerking zijn wij in staat de klant volledig te ontzorgen.

Zo kan het basisteam indien gewenst in ‘no time’ opschalen met grafische vormgevers, redacteuren, cameramensen, editors, fotografen en producenten.

Wat wij gemeenschappelijk hebben, is dat wij elk een aandeel hebben (content) in een groter geheel (concept). Ieder is gespecialiseerd op zijn vakgebied, maar werkt vanuit een collectieve missie.

Omdat idee en uitvoering op één plek plaatsvinden en we complementair zijn aan elkaar, is dát waar we ons mee weten te onderscheiden.

SAM verzorgt voor circa 50 klanten alle mogelijke communicatie. Van website tot folder, van online en offline adverteren tot de inzet van RTV. SAM is ook verantwoordelijk voor vele huisstijlen/logo´s van gerenommeerde bedrijven en merken in Europa. Ook coachen wij marketingteams van diverse organisaties en verzorgen wij colleges op universiteiten en andere opleidingsinstituten.

Website Made by Johan