BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Seobureau.nl

Stel je voor dat je op een druk kruispunt staat, omringd door het constante lawaai van verkeer en toeterende auto's. Dit is hoe veel ondernemers zich voelen wanneer ze aan online marketing denken: overweldigd door tientallen kanalen en honderden strategieën. Vaak is er geen duidelijke structuur, en wat vaak gebeurt is dat er gekopieerd wordt van de concurrent, zonder dat men het hele plaatje ziet.

Iedere onderneming is uniek, en de meeste marketingboeken richten zich op grote bedrijven of ZZP'ers, waardoor veel bedrijven tussen wal en schip vallen. Wat jouw bedrijf nodig heeft, zijn vier cruciale succesfactoren.

Ten eerste, een onderscheidend merkverhaal. In deze lawaaierige wereld is duidelijke communicatie essentieel. Wie ben je, en waarom kiezen klanten voor jou?

Ten tweede, een overtuigende website en funnel. Een mooie website is goed, maar een website die converteert is beter.

Ten derde, succesvolle campagnes. Goede online vindbaarheid kan het verschil maken tussen een lead en een klant.

Ten slotte, opvolging. Sommige prospects staan jaren op je mailinglijst voordat ze klant worden.

Wij hebben dit model toegepast bij meer dan 185 ondernemers, met verbluffende resultaten. 83% van onze klanten ziet een stijging van meer dan 30% in het aantal deals binnen 90 dagen.

Ons traject begint met het vormgeven van je merkverhaal, transformeert je website in een effectieve salesfunnel, ontwikkelt je SEO- en SEA-strategie, en werkt maandelijks aan je vindbaarheid en succes. Dit kan in twee smaken: we trainen je marketingteam en begeleiden de implementatie, of we nemen het volledig voor je uit handen.

Ben jij klaar voor jouw digitale succes?

online marketing hoeft niet moeilijk te zijn je heb een goede gids nodig

laten we een keer vrijblijvend kennismaken en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

https://seobureau.nl/download-pdf-5-tips-voor-je-website

Website Made by Johan