BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Lesec BV

Lesec opereert al 30 jaar als beveiligings- en telecombedrijf en biedt aan zowel zakelijke als particuliere klanten een breed spectrum van kwalitatief hoogwaardige en innovatieve diensten en producten.

Kennis van zaken
Lesec levert innovatieve oplossingen die organisaties duidelijke voordelen opleveren. De ontwikkeling van beveiliging en communicatie staat niet stil in deze continu veranderende wereld. Kosten moeten beheersbaar zijn, beveiliging sluitend en uitbreiding flexibel.

Marktspecifiek
Iedere markt kent zijn eigen specifieke kenmerken. De overheid onderscheidt zich van de bouwsector, het MKB heeft te maken met andere eisen en wetten dan de particuliere sector. Lesec volgt de wetgeving en advisering van verschillende instanties nauwlettend en vertaalt deze naar een praktisch advies en invulling. Hierdoor kan een passend advies gegeven worden dat aansluit op de laatste ontwikkeling.

Beveiliging en Telecommunicatie
Lesec heeft een bewuste selectie gemaakt van verschillende mogelijkheden op het gebied van beveiliging en telecommunicatie. Het portfolio is rond deze disciplines opgebouwd en bevat verschillende producten en diensten die aanvullend op elkaar zijn. Lesec is hierdoor in staat een oplossing op maat te bieden voor ieder vraagstuk en voor iedere particulier of organisatie.

24-uurs service!
Lesec beschikt over een 24-uurs service-organisatie die te allen tijde bereikbaar is om een eventuele storings- of calamiteitenmelding in ontvangst te nemen en daarna te verhelpen.

Tot slot!
Voor meer informatie kunt u terecht op onze websites: www.lesec-beveiliging.nl & www.lesec-telecom.nl

LESEC: een zorg minder!

Website Made by Johan