BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
WD Trading BV

WD Trading is een Krimpens familiebedrijf dat in 20 jaar zich ontwikkeld heeft tot een betrouwbaar en servicegerichte onderneming op het gebied van recycling van ijzer en metalen. WD Trading heeft een grote en loyale klantenkring in de Krimpenerwaard, Rotterdam en omgeving. 

Betrouwbaarheid op het gebied van afwikkeling en weging van metaalafval is de kern van de zaak waar WD Trading voor staat. In onze moderne loods zijn wij een vakkundige partner voor de afvoer van oude metalen voor particulieren en bedrijven.

WD Trading ligt op een strategische locatie in de Krimpenerwaard nabij Rotterdam. Hierdoor zijn wij in staat zelf snel onze klanten te bedienen of uw materialen in ontvangst te nemen. Wij beschikken over een ruime bedrijfshal die in 2012 flink is uitgebreid.

GESCHIEDENIS

In 1996 is WD Trading opgericht door Willem Dubbeldam. Willem heeft (bijna) zijn hele leven gewerkt in de metaalrecycling branche, en heeft daar veel contacten en ervaring opgedaan.

Na enige tijd groeide “WD International Trading” uit tot een begrip in de Krimpenerwaard en omgeving. Persoonlijk contact, betrouwbaarheid en dus een transparante werkwijze zijn de fundamenten waarop Willem zijn organisatie heeft gebouwd.

Website Made by Johan