BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
AOMB B.V.

Welkom bij AOMB B.V. 

Muller & Eilbracht B.V. was binnen het BBN-netwerk bekend als adviseurs op het gebied van de Intellectuele Eigendom – zoals merk, octrooi en auteursrecht. Vanwege het overlijden van oprichter en grootaandeelhouder Paul Eilbracht is AOMB B.V. verzocht de behartiging van de IE-zaken van Muller & Eilbracht B.V. voort te zetten. AOMB zal dat met plezier en alle mogelijke inzet doen tezamen met de vertrouwde adviseurs van Muller & Eilbracht die per 1 september jl. bij AOMB hun werkzaamheden hebben voortgezet.

De IP professionals die per 1 september bij AOMB zijn gestart zijn David Krantz als Europees en Benelux merkengemachtigde. David is een zeer goede jurist en ook een beëdigd makelaar in merken. Op legal gebied maar ook als beëdigd makelaar kan hij de weg plaveien voor nieuwe zaken.

Daarnaast Wim van Dokkum als European octrooigemachtigde. Hij heeft een achtergrond in chemical engineering. Daarnaast heeft hij ook uitgebreide ervaring met Werktuigbouwkunde.

AOMB B.V. is opgericht in 1967 en biedt full service op het gebied van de bescherming van intellectuele eigendom.

AOMB heeft specialistische kennis in huis op alle technologische gebieden inclusief kwekersrecht; dienstverlening op het gebied van merken, modellen en legal IP services biedt zij aan onder een separaat label MarkYourBrand.

AOMB heeft vier vestigingen in Nederland, te weten in Eindhoven, Arnhem, Rijswijk en Maastricht. Daarnaast is zij met haar dochteronderneming AOMB Polska actief in Polen waar verdeeld over vier vestigingen 20 medewerkers werkzaam zijn.

AOMB heeft voorts met een aantal internationale kantoren een Europese alliantie gevormd op het gebied van de Intellectuele Eigendom.

Stay unique.

Uniek zijn én blijven is een belangrijk fundament onder het zakelijk succes van elk bedrijf. Door uw ideeën, uitvindingen of merken goed te beschermen, behoudt u de voorsprong die u heeft op uw directe concurrenten. Wij helpen u om een onderscheidende positie in de markt op te bouwen, te handhaven of te versterken.

Website Made by Johan