BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
AOMB B.V.

Stay unique! Bescherm je naam, ideeën en uitvindingen goed.

AOMB Intellectual property beschermt en beheert je intellectueel eigendom zodat jij in jouw markt uniek blijft.

Je onderneming is succesvol als je het anders doet. Als je het durft om buiten de kaders te kijken en je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Met de passie en ambitie om ideeën te laten uitgroeien tot innovatieve producten en diensten. Maar hoelang blijft je onderneming uniek en blijft de concurrentie op veilige afstand?

AOMB maakt niemand uniek: dat doen ondernemers zelf, dat doe jij zelf. Wat wij wel doen is jou helpen om met je ideeën, (technische) uitvindingen, producten of diensten een onderscheidende positie in de markt op te bouwen, te handhaven of te versterken. Dat doen wij door namen, logo’s, ideeën en uitvindingen goed te beschermen en optimaal in te zetten, zodat voorsprong op concurrenten behouden blijft. En, zo nodig, door namakers aan te pakken!

Onze professionals hebben specialistische kennis in huis op alle technologische gebieden inclusief kwekersrecht. Dienstverlening op het gebied van merken, modellen en legal IP services bieden wij aan onder een separaat label namelijk Mark Your Brand.

Maak kennis met collega’s David en Isolde, wat maakt hen uniek?

David Krantz en Isolde Borghans richten zich met name op merk-, model- en auteursrecht. Ze werken beide intensief samen met uiteenlopende klanten.

Wij bieden diensten aan die je van een gespecialiseerd IE kantoor kunt verwachten. Het verschil merk je als ondernemer in de aanpak die wij leveren.

Onze antwoorden zijn juridisch onderbouwd, maar lezen vooral als klare taal. Het verschil in aanpak is niet alleen te vinden in onze antwoorden, maar ook in onze communicatie: informeel, snel, duidelijk, soms eigenwijs maar jouw belang zetten wij voorop.

Wat maakt jou uniek? En hoe zorg je er dan voor dat dit zo blijft?

Een vraagstuk waar veel (startende) ondernemers mee worstelen. Neem contact op met David of Isolde om te sparren over deze vragen.

Website Made by Johan