BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Van der Valk Hotel Ridderkerk

Hotel Ridderkerk

Het in 2007 geopende Van der Valk Hotel Ridderkerk is gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam. De entree van Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft een entree die zonder hulp toegankelijk is voor gasten die minder valide zijn. Tevens is het gehele hotel rookvrij.

Gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency

Van der Valk Hotel Ridderkerk is in meerdere opzichten een nieuwe ontwikkeling. De meest opvallende en verrassende vernieuwing is wellicht de vorm van het gebouw, maar ook in het gebouw zijn veel nieuwe ideeën verwerkt. Bij het ontwerpen van Van der Valk Hotel Ridderkerk is uitgegaan van drie basisgedachten: gastvrijheid, duurzaamheid en efficiency. Deze drie kernwoorden komen tot uiting in een product met een maximale beleving voor onze gasten en een minimale belasting van de omgeving en het milieu.

Dichtbij Rotterdam

U vindt Van der Valk Hotel Ridderkerk onder de rook van Rotterdam aan de A15, afrit 20. Een ideale uitvalsbasis voor uw bezoek aan het centrum van Rotterdam, Ahoy of de Europoort. Van der Valk Hotel Ridderkerk heeft op 29-6-2007 officieel haar deuren geopend.

Website Made by Johan