BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
ActiveView

De wereld kan niet meer zonder IT en de mogelijkheden groeien met de dag. ActiveView weet precies hoe jouw bedrijf daar het beste van kan profiteren. Omdat we up-to-date kennis hebben van IT, maar vooral omdat we begrijpen bij welke oplossingen je echt gebaat bent. Als bedrijf en als mens. Wij verbinden jouw bedrijf met liefde aan de dynamische mogelijkheden van IT. Een automatiseringsbedrijf met oog voor de mens achter de techniek, dát is wat we zijn. Door het bieden van complete oplossingen en een uitstekende service onderscheiden wij ons al 20 jaar binnen de branche. Ook qua sfeer zit het wel goed bij ons. Wij zijn heel trots op het feit dat een groot aantal van onze mensen al langer dan 15 jaar in dienst zijn. Jouw vaste specialist blijft dus jouw specialist.

Rechtstreeks uit ons DNA ontsproten: de 3 B's. Niet zomaar drie letters, maar het fundament van onze werkwijze. We Bouwen, Beschermen en Beheren ICT omgevingen en zorgen er zo voor dat je verzekerd bent van stabiliteit en continuïteit. Onze klanten vertrouwen grenzeloos in ons concept en onze service. 

Eenvoud en authenticiteit, dat is waar we voor staan. Wij werken niet graag met drempels. We onderscheiden ons met een serviceniveau dat past bij iedere onderneming. Dus heb je een uitdaging? Bel ons gewoon! 

Website Made by Johan