BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
De Hef Advocaten

Wij zijn betrokken advocaten, die oplossingsgericht werken en duidelijke taal spreken. Vanuit een ruime ervaring worden zowel grote en complexe als eenvoudige zaken behandeld. Wij zijn gedreven en houden van ons vak. Deskundigheid, daadkracht en effectiviteit vormen ons uitgangspunt. Wij hechten bovendien aan een persoonlijke benadering: aandacht voor u en voor uw zaak.

Een kwalitatief goede advocaat tegen een transparant en betaalbaar tarief. Dat is wat De Hef Advocaten u biedt. De Hef Advocaten hanteert voor ondernemers en particulieren concurrerende uurtarieven en werkt daar waar mogelijk met vaste prijzen.

Als u recht heeft op een toevoeging (‘pro deo' rechtshulp), staan wij u met evenveel inzet bij. U betaalt dan alleen een vaste eigen bijdrage voor de gehele procedure. Als u gedetineerd bent, hoeft u geen eigen bijdrage te betalen.

Voor vrijwel alle soort zaken kunt u bij ons terecht. Belt of e-mailt u gerust voor vragen of het plannen van een gratis oriënterend gesprek bij ons op kantoor aan één van de mooiste singels van Rotterdam, de Westersingel.

De Hef Advocaten: een echt Rotterdams kantoor met een echte Rotterdamse aanpak.

Website Made by Johan