BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
TIME Reclame

Aan tafel!

Wij zijn Roberto en Monique Baldussi en wij staan in de keuken van TIME Reclame. Roberto heeft al ruim 30 jaar ervaring als grafisch ontwerper en weet alle ins en outs op dit gebied. Monique gaat graag met ondernemers in gesprek die op het gebeid van reclame-uitingen wel wat hulp kunnen gebruiken.
Zoals de achternaam al doet vermoeden zijn er Italiaanse invloeden binnen TIME. Zij staan bekend om hun passie, trots en creativiteit. En dan mag je zeker hun geweldige keuken niet vergeten. Je weet hoe ze de saus maken? Wij zullen je stiekem een klein geheimpje verklappen. Zoals iedereen weet wordt er in Italië veel pasta gegeten als voorgerecht. Vele denken dat de saus voor de pasta binnen 5 of hooguit 10 minuten klaar is, maar het geheim is om de saus juist een tijdje te laten sudderen. Wij noemen dit rijpen. De tijd geven om de perfecte smaak aan de saus te krijgen.
En daarom heten wij TIME. Wij nemen de tijd om jouw huisstijl te laten rijpen totdat het perfect is. En dat geldt ook voor alle andere reclame-uitingen in jouw organisatie. En dat is meer dan je denkt. Wij doen dit door te luisteren naar wat jouw wensen zijn, hoe dit past binnen jouw organisatie en welke producten/diensten je het meest effectief kunt inzetten.
Maar wij verzorgen niet alleen het voorgerecht. Ook voor het hoofdgerecht kun je bij ons terecht. Of het nu gaat om het grafische ontwerpen van je huisstijl, folders, brochures, beletteringen, vlaggen, etc. Wij verzorgen eventueel ook de foto’s, het schrijven van teksten, verspreiding en nog veel meer.
En wat dacht je van ons dessert. In onze digitale drukkerij zorgen wij er ook gelijk voor dat het gedrukt bij je wordt afgeleverd. Zo nodig zelfs nog dezelfde dag. Wij onderscheiden ons vooral omdat een lage oplage bij ons zeer welkom is. Zonder de hoofdprijs te hoeven te betalen.
En het afleveren doen wij graag zelf omdat wij altijd nieuwsgierig zijn naar de reactie van de ontvanger. Heb jij trek gekregen naar meer informatie en wil je samen met ons aan tafel om dit mooie 3 gangen menu te gaan proeven? Het team van TIME Reclame staat altijd voor je klaar!

Website Made by Johan