Lid wordenInloggen
Mijn Telefoniste Antwoordservice

Uw telefoonverkeer is het visitekaartje van uw bedrijf. Kwaliteit leveren is daarom absoluut noodzakelijk om uw bedrijf te handhaven dan wel te laten groeien. Een snelle en professionele klantenservice is het hart van uw organisatie.

Wij kunnen de telefonische bereikbaarheid van uw bedrijf compleet voor onze rekening nemen.

Met ruime ervaring op dit vlak, zijn wij toonaangevend op het gebied van de aanname, verwerking en terugkoppeling van telefoongesprekken. Wij doen dat vriendelijk, correct, zakelijk en heel belangrijk, met behoud van eigen persoonlijkheid. Zie ons als een onderdeel van uw organisatie. Als we de telefoon voor u opnemen, zijn we op dat moment uw werknemer. Vanuit deze rol kunnen wij bellers zo goed mogelijk helpen en uw bedrijf het best ondersteunen.

Kwaliteit en service is bij Mijn Telefoniste leidend. We leren onze klanten écht kennen. Sterker nog, jouw vaste telefoniste kent jouw bedrijf en alle collega’s. Hierdoor kunnen wij de telefoon beantwoorden alsof we al jaren een vaste werknemer zijn.

Naast Callcenter Specialisten zijn wij vooral dienstverleners. Bij Mijn Telefoniste staat klant centraal en gelden hoge kwaliteitsnormen. Daarnaast zijn wij ook heel betaalbaar en hanteren we een transparante tariefstelling voor onze telefoonservice.

We hechten aan een eerlijke en prettige relatie met onze klanten!

Website Made by Johan