Lid wordenInloggen
Mark Tetteroo

In business draait het in de basis om het creëren van resultaat! Om zakelijk te kunnen groeien, is persoonlijke groei, essentieel. Groei hangt nauw samen met het maken van keuzes!

Een ondernemer laten beseffen vanuit welke positie hij naar de wereld kijkt en wat dit tot op heden op heeft geleverd, zorgt voor een nieuwe en bewuste positie. Vanuit deze positie kunnen keuzes en correcties gemaakt worden zodat een zeer werkbare situatie ontstaat. Deze nieuwe situatie leidt hoe dan ook tot groei; persoonlijk en zakelijk!

Om op de meest directe manier stappen te zetten, laat ik ondernemers en bedrijven zien hoe zij naar de wereld kijken, zodat ze hun huidige kijk kunnen aanpassen.

Door eigen praktijkervaring en een jarenlange studie op het gebied van coaching zet ik door middel van een unieke vraagmethode ondernemers in beweging. Deze manier van werken zorgt er niet alleen voor dat je groeit als mens, maar ook als ondernemer groei ervaart. Kortom ik help ze om hun persoonlijk en zakelijke leven naar een volgend level te tillen en dat op de meest effectieve en directe manier.

Website Made by Johan