Lid wordenInloggen
Trend Reclame & Advies

Trend Reclame & Advies
Wij zijn, zoals dat dan heet, een fullservice reclame-/communicatiebureau, nu 35 jaar jong en gevestigd in Oud-Beijerland. 

Wat wij doen? Wij halen het beste naar boven in uw bedrijf. Wij zijn communicatiegekken, vormgevers, copywriters en storytellers. We maken van iedere boodschap een feestje. Maar bovenal zijn we er ijzersterk in om de vraag achter de vraag te achterhalen. We zijn ‘vraagvaardig’ en houden u graag een spiegel voor. Zo komen we tot marketing-, communicatie- en vormgevingsconcepten die resultaat opleveren.

We hebben veel specialisten in huis. Een eigen studio voor design- en opmaakwerk, copywriting en een complete online afdeling. We ontwerpen en bouwen websites en online tools voor opdrachtgevers. Daarnaast hebben we een online marketingteam in huis. Dat gaat veel verder dan social media. We zijn in staat online strategieën te bedenken, uit te werken en succesvol en meetbaar te maken. 

Van nature zijn we ontzettend nieuwsgierig, op een positieve manier. Bij iedere vraag vanuit onze opdrachtgevers stellen we onszelf (en u) de vraag; waarom? Zo komen we tot effectieve oplossingen die anders zijn dan onze opdrachtgevers vooraf bedenken. 

Daarnaast zijn we ook realist, maar dan wel hele creatieve. Die combinatie zorgt ervoor dat we altijd helder krijgen wat er verlangd wordt en dát maken wat haalbaar is en werkt.

Oh, bijna vergeten. We zijn enorm enthousiast, vinden ‘alles’ leuk en werken met enorm veel plezier en toewijding aan projecten. 

Wij zijn Trend! 

Website Made by Johan