BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Take The Plunge!

'Take the plunge' betekent vrij vertaald 'waag de sprong in het diepe'. Als je 'n taal goed wilt leren spreken moet je je er het ware in onderdompelen. Als dat op een ontspannen manier kan sta je meer  open voor wat je leert.

Met Take The Plunge! begeleid ik ondernemers en particulieren die om welke reden dan ook hun Engels willen verbeteren. Ik help mensen van diverse achtergronden en niveaus.

Take The Plunge! verzorgt o.a. conversatieles, privéles (ook via Skype) en training-op-maat voor medewerkers van bedrijven en organisaties. Met drukke professionals ga ik graag ad hoc een uur lopen en praten in een park in de buurt om zo de fluency te verbeteren. Ook het redigeren en vertalen van Engelse teksten behoort tot mijn repertoire. Tenslotte ben ik 'n fijne vraagbaak bij taaltwijfels.

Mijn aanpak wordt gekenmerkt door kleinschaligheid, flexibiliteit en heel veel persoonlijke aandacht. Voor iedere klant zoek ik manieren en materialen die aansluiten op persoonlijke leervraag, leerstijl, vakgebied en interesse. Geen les is hetzelfde. Nieuwsgierig? Neem eens contact op voor een persoonlijke kennismaking!

Website Made by Johan