BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Proper Products B.V.

Proper Products levert een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, reinigingsmachines en horeca non-food producten. Vanuit ons magazijn in Gameren bedienen wij dagelijks onze klanten. 

We willen onze klanten ontzorgen door middel van het leveren van een totaalpakket. Op deze manier kunnen wij voorzien in al hun benodigdheden in non-food en hygiëneproducten.

Met onze kennis, kwaliteit, service, flexibiliteit en klantgerichtheid onderscheiden we ons in de markt. Daarnaast richten wij ons op duurzame en innovatieve producten.

Wij streven ernaar de impact van onze activiteiten op het milieu zoveel mogelijk te beperken en waar mogelijk een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen.

Duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen zijn belangrijk voor Proper Products. Als onderneming willen wij financieel gezond zijn, maar zeker ook omgevingsbewust. Met onze ecologische productlijnen dragen wij niet alleen bij aan een sociale en duurzame samenleving, maar spelen wij ook in op de wensen van onze klanten.  

Hierbij kun je denken aan ecologische vaatwasmiddelen, papier met ecolabel, energiezuinige apparatuur en disposables gemaakt van composteerbare materialen. Bovendien voldoen onze reinigingsmiddelen met ecolabel allemaal aan de nieuwste eisen die per 1 januari 2019 van kracht zijn gegaan.

Website Made by Johan