BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Secret Talent

Je bent een ondernemer met een overvolle agenda. Wat een luxe! Maar achter de schermen moet er ook nog zoveel gebeuren: je bedrijfswebsite up-to-date houden, sociale media bijhouden, teksten schrijven, facturen versturen en inboeken, debiteuren nabellen, afspraken maken of verzetten.... Wordt het niet eens tijd om alleen nog dat te doen waar jij het beste in bent? En uit te besteden wat ook moet, maar wat jou teveel tijd en effort kost of waar je gewoonweg geen zin in hebt?

Werk met een virtueel assistent. Je haalt expertise binnen, een sparringpartner en 2 extra handen om klussen te klaren. Zonder dat je daarvoor een werkplek moet inrichten, de sociale lasten moet betalen en een lange inwerktijd kwijt bent.

Als virtueel assistent faciliteer ik jou als ondernemer door secretariële en marketing werkzaamheden op te pakken en mee te denken over de groei van je bedrijf. Praktisch en zonder ingewikkeld gedoe. Ik werk samen met experts op het gebied van conceptontwikkeling, financiële en juridische zaken, marketing & communicatie, fotografie, sociale media, websitedesign en personeelszaken.

Wil jij meer rust in je hoofd, ruimte in je agenda en tijd voor het échte werk? Dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Met ondernemende groet,
Monique van der Schans

Website Made by Johan