BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Zaak inZicht

“Je begint eraan, maar na een tijdje merk je dat het zoveel tijd kost. Ik spendeer die tijd liever aan mijn klanten, dat levert me geld op. En die sociale media....pfff.... laat maar even zitten”. Een reactie van een van mijn klanten. Maar het had net zo goed een reactie van jou kunnen zijn.

Mijn naam is Monique van der Schans, oprichter en eigenaar van Zaak inZicht. Ik maak ondernemers zichtbaar via praktische marketing en communicatie, van idee tot uitvoering.

Dan zou je zeggen dat er veel over Zaak inZicht te vinden is op sociale media, want ja, dat is toch ook wat ik ‘doe’. Achter de sociale schermen is dat ook zo. Want 90% van mijn werktijd ben ik namelijk bezig met het zichtbaar maken van (andere) ondernemers, organisaties en maatschappelijke instellingen. Van conceptontwikkeling naar implementatie van marketing- en communicatieactiviteiten. 
In die andere 10% van mijn werktijd bezoek ik bijeenkomsten, volg ik een opleiding en verwerk ik mijn administratie :).

Ik ben er voor jouw bedrijf. De doelen, strategie en planning voor je marketing en communicatie bepaal je zelf, of samen met mij. We volgen daarin jouw eigen KOERS via een stappenplan. Over de uitvoering van je acties hoef je niet meer na te denken, want dat doe ik voor je.

Natuurlijk wil je weten of ik capabel genoeg ben om jouw zichtbaarheid als ondernemer te vergroten. Logisch. Zullen we eerst kennismaken, onder het genot van een kop koffie of thee? Dan kan ik je een paar voorbeelden laten zien.Je kunt me bereiken via email: info@zaak-in-zicht.nl of telefoonnummer 0642 - 555 599.

Ik hoor graag van je.

Met hartelijke groet,
Monique van der Schans

Website Made by Johan