BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Kop & Munt

Je hebt fijn en goed personeel en dat wil je zo houden. Daar ben je uiteraard volop mee bezig en doe je zo goed mogelijk. Maar er komt veel bij kijken zoals toenemende wet- en regelgeving die het er niet altijd makkelijker op maakt. Daarnaast krijg je te maken met vraagstukken vanuit een cao; een complex document waar je zelf niet altijd je weg in kunt vinden. Vragen vanuit medewerkers over pensioenen, verlofadministratie, functioneringsgesprekken, loonheffingen, arbeidscontracten en noem maar op. Niet iedereen heeft daar een volledig uitgeruste personeelsafdeling voor. Regelmatig komt het voor dat een van de werknemers het ‘er maar even bij doet’. Kop & Munt neemt jou graag alle zorgen en werkzaamheden uit handen. En onze zorg gaat verder dan je denkt. Zo houd je tijd over om te doen waar je goed in bent: ondernemen.

Een aantrekkelijke werkgever heeft zijn personeelszaken goed voor elkaar. Het is aangetoond dat werknemers enthousiaster en productiever zijn als dit soort zaken goed geregeld zijn. Dat geeft vertrouwen en hiermee is er ruimte om met elkaar te bouwen aan het succes van jouw bedrijf.

Bij Kop & Munt houden wij alles bij elkaar, nemen alle voor jou vaak tijdrovende en ingewikkelde werkzaamheden uit handen en zorgen dat er één aanspreekpunt is voor alles wat met personeelszaken te maken heeft.

Het personeel blijft uiteraard gewoon jouw personeel, daar verandert niets aan. Maar alles eromheen regelen wij voor jou. Bij Kop & Munt concentreren we ons op de bouwsector. Daar ligt onze kennis en passie en op die manier kunnen wij het beste alle kopzorgen voor jou uit handen nemen.

Website Made by Johan