BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Hartman Facilitair

Na ruim 10 jaar ervaring in de schoonmaakbranche zijn wij in januari 2015 gestart vanuit de overtuiging dat het binnen deze branche anders en beter kan. Maar wat is het dan wat ons zo anders maakt dan andere bedrijven? We beloven immers allemaal een schoon en helder resultaat.

 

 • Wij bieden alles onder 1 dak, van schoonmaak en glasbewassing tot specialistische reiniging, aanvullen van sanitaire benodigdheden en het uitvoeren van huismeester taken en dat alles met één vast aanspreekpunt.
 • Wij hebben de expertise om te bewassen op (zeer grote) hoogte.
 • Werken uitsluitend met ervaren en gecertificeerd personeel.
 • Werken met vaste gezichten op gezette tijden.
 • Korte lijnen, klanten weten waar en bij wie ze terecht kunnen voor vragen/ klachten.
 • We werken oplossingsgericht, kunnen snel schakelen waardoor problemen op zeer korte termijn opgelost worden.

 

Dagelijks en periodiek schoonmaakonderhoud

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat een schone werkomgeving de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers verhoogt. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Hartman Facilitair begrijpt dit en neemt u deze zorg graag uit handen.

 

Een duidelijke offerte, goede communicatie en een vlekkeloze uitvoering, dat is waar u als klant naar op zoek bent. Hartman Facilitair weet dat de communicatie van essentieel belang is om continuïteit en tevredenheid te waarborgen. Daarom worden de werkzaamheden op vaste dagen uitgevoerd en worden werkafspraken genoteerd in een logboek.

 

Glasbewassing

Schone ramen zijn het aanzicht van uw pand en geven meteen een frisse uitstraling. Hartman Facilitair zorgt voor een vakkundige en milieuvriendelijke reiniging van uw ramen en kozijnen.

   

  Specialistische reiniging

  Naast reguliere schoonmaak kunt u bij Hartman Facilitair ook terecht voor specialistische reiniging. Bepaalde werkzaamheden behoeven een specialistische aanpak. Wij hebben de deskundigheid, ervaring en apparatuur om diverse specialistische klussen voor u uit te voeren. 

  Website Made by Johan