BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Louter Promotions

Wij houden ons bezig met Promotionele Geschenken en Merchandise. Veel artikelen kunnen wij vanuit voorraad, voorzien van uw logo of boodschap, leveren maar natuurlijk zijn ook custom made projecten mogelijk, graag zelfs! 

Wij proberen voor onze klanten een zo goed mogelijke partner te zijn. Dat betekent dat er verwacht mag worden dat er door ons wordt meegedacht. Een geschenk dat wordt weggegeven verdient ook aandacht. Is het leuk, functioneel of wellicht duurzaam en past het bij de gelegenheid en de afzender? Allemaal vraagstukken die wij belangrijk vinden bij het bepalen van het geschenk en de uitvoering daarvan. Maar daarnaast zeggen wij vanzelfsprekend geen nee tegen bijvoorbeeld repeat orders, laat de dozen maar schuiven ;-)

Wij denken dus graag met onze klanten mee, kunnen door de korte lijnen snel schakelen en leveren, weten de weg naar de fabriek en worden door onze manier van werken vaak eerder als partner gezien dan als leverancier.

www.eengroengeschenk.nl  
Sustainable producten worden steeds belangrijker. Bekijk voor verschillende mogelijkheden o.a. ook deze site die we aan het opzetten zijn!

Interesse? Neem contact met ons op via marcel@louterpromotions.nl of bel +31 85 0250500 / +31 6 42772812. Wij maken graag een afspraak met u.

Website Made by Johan