BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Visualis fotografie & beelddesign

Ik geloof als fotograaf erin dat er van iedereen een goede portretfoto te maken is. Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen die vinden dat ze nooit goed op de foto staan. Door jou in het juiste licht te plaatsen en te coachen met je expressie en houding ga je zelf zien hoe mooi je werkelijk bent. Het geeft mij enorm veel voldoening jouw opvallende portret te creëren en je na een fotosessie in studio of op locatie een beter gevoel over jezelf te laten ervaren.

VISUELE IDENTITEIT
Mijn drijfveer is personen en bedrijven door middel van fotografie te helpen met het vinden van hun visuele identiteit. Mijn doel is om beelden te creëren die passen bij wat jij uit wilt stralen. Ben je als persoon je bedrijf dan help ik je je verhaal visueel te vertellen. Wil je als bedrijf een corporate story vertellen dan bied ik verschillende technieken waarmee jouw boodschap op een heldere visuele wijze gepresenteerd wordt. Dit kan zijn door beroepen of bedrijfsprocessen te visualiseren of door sterk communicerende beelden te creëren van de omgeving in en om jouw bedrijf.
Als de foto het verhaal vertelt wordt tekst overbodig!

BEELDDESIGN
Mijn overtuiging is dat sterke beelden je boodschap beter communiceren en dat teksten steeds minder gelezen worden. Mooie en opvallende fotografie houdt de aandacht van de websitebezoeker net iets langer vast. Door zorgvuldig een beeldconcept uit te werken en niet te denken aan beperkingen kan ik je helpen naar de volgende klik op weg naar conversie.

Website Made by Johan