BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Tredova

Tredova is Nederlands enige groothandel welke 100% gespecialiseerd is in traprenovatie, zowel in producten als in kennis. Tredova helpt haar klanten niet alleen om het maximale uit zijn onderneming te halen, maar traint haar klanten ook op het gebied van traprenovatie.

Met een uniek vijf daags programma leiden wij vakmannen op tot ware traprenovatie specialisten. Hierdoor zijn er geen geheimen meer voor deze vakmannen en kunnen daardoor iedere trap aanpakken. Denk hierbij niet alleen aan treden en stootborden, maar ook aan wangen en verlichting. kijk op www.tredova.nl voor het complete overzicht.

Verder zijn wij ook in staat om je te ondersteunen op verschillende vlakken. Zo ligt onze expertise niet alleen op het leveren en trainen, maar ook op het algemene proces van offerte aanvraag tot plaatsen.

Door de nauwe samenwerking met nationale en internationale fabrikanten van traprenovatie is het Tredova gelukt een zeer uitgebreid assortiment traprenovatie samen te stellen. Dit assortiment bestaat uit DPL, CPL, PVC en Massief houten overzettreden.

Hierdoor kunnen wij jou ruim 50 verschillende kleuren en designs aanbieden. Zodat er voor iedere smaak wel een oplossing te vinden is. 

Website Made by Johan