BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Rijnland

Rijnland

Gerechtsdeurwaarders & Incasso

“Samen werken samen oplossen”

Dat is wat wij elke dag doen, samen werken en samen oplossen. Wij helpen onze opdrachtgevers met hun creditmanagement vraagstukken met advies, ondersteuning, debiteurenbeheer, pre incasso, incasso, juridische steun en deurwaardersdiensten.

Maar wij zijn er ook voor hun klanten, de debiteur. Onze benadering is motiverend maar ook dwingend daar waar dit gewenst is. 

Dit doen wij met een vaste dossierbehandelaars die nauw met u samenwerken en uw dossiers van A tot Z begeleiden en met deskundige collega’s en gerechtsdeurwaarders die ook juridisch en gerechtelijk al uw vorderingen behandelen. 

Samen werken met wie? 

  • Collega’s in het hele land zodat wij zorgen voor landelijke dekking

  • Met partners die gespecialiseerd zijn in vorderingen in en vanuit Duitsland en België .

  • Met partners in de schuldhulpverlening zoals bewindvoerderskantoren.

  • Met partners die gespecialiseerd zijn in neurale netwerk technologie die ervoor zorgen dat wij slepende en dure incassotrajecten kunnen voorkomen voor u en uw klanten.

 Deze samenwerkingen stellen ons in staat om samen met onze deskundige medewerkers te komen tot oplossingen en maximaal incassoresultaat voor u als opdrachtgever.

 Nieuwgierig naar onze manier van werken maak eens gebruik van ons VIP traject op basis van no cure no pay. Binnen vier weken of een betaling of een onderbouwd advies wel of niet verder te gaan. Voor meer informatie neem contact met ons op wij helpen u graag.

Website Made by Johan