BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
GreenSol

Greensol is een onafhankelijke leverancier van verschillende LED producten en geeft advies voor een juiste verlichtingskeuze.

Advies op maat voor uw project

Op aanvraag kan Greensol een verlichtingsproject begeleiden, uitvoeren en nazorgen. Heeft u een verbouwing, een nieuwbouw project of wenst u energiebesparing of heeft u meer verlichting nodig?
Neem contact op met Greensol en wij staan u graag persoonlijk te woord. GreenSol bezoekt regelmatig beurzen om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen in de LED wereld. Ook bezoekt GreenSol LED fabrikanten om uw wensen over te brengen.

LED verlichting voor uw bedrijf

Met een aantal stappen kunnen we u helpen en adviseren de juiste LED oplossing te kiezen. Aan de hand van een lichtplan en uw wensen kunnen we het plan realiseren. Ook wordt er een berekening (ROI) gemaakt wat u totaal gaat besparen en wat uw terugverdientijd is. GreenSol kan als u dat wenst ook voor de installatie zorgen. In een korte tijd kunnen we uw bedrijf snel laten overstappen naar LED verlichting. GreenSol heeft jarenlang ervaring in verlichting en heeft als doel uw bedrijf duurzamer te maken.

Neem contact met ons op! Light up your Business !

Website Made by Johan