BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Mundo steigers

Bent u op zoek naar een betrouwbaar steigerbouwbedrijf voor uw restauratie, renovatie en onderhoudswerkzaamheden? Of voor uw evenementen en speciale projecten? Mundo steigers is uw professionele partner voor ieder steigerbouw project. Met meer dan 32 jaar steigerbouw ervaring, bedenkt Mundo steigers een oplossing voor al uw projecten, hoe ingewikkeld ook.

Waarom Mundo steigers?

Uw projecten zijn bij Mundo steigers in uiterst ervaren en vakbekwame handen. Wij denken met u mee en adviseren u over de beste en veiligste steigerbouw constructie. Ieder project komen wij van tevoren bezichtigen om te zien welke werkzaamheden en steiger constructies er noodzakelijk zijn. Kan uw project het af met een lichte steiger of heeft u juist een zware steiger nodig, zoals een metselsteiger? Door vooraf uw project te bekijken en te bespreken kunnen wij voor u een zo gunstig mogelijke offerte op maat maken.

Steigerbouw van A tot Z

Uw project vergt een hoop van u. Hoe gemakkelijk is het dan als wij u alle werkzaamheden en regelen van benodigde materialen rondom de steigerbouw uit handen nemen? Mundo steigers regelt voor u de steigerbouw van A tot Z. Van concepttekening tot eindresultaat. Van steigers, bouwhekken, schaftketen tot liften, kachels, hijskranen en steiger afscherming.

Website Made by Johan