BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
STAR Nutraceuticals BV

Wij zijn sinds 1985 al bezig met voedingssupplementen. Wat begon als de eerste fysieke fitshop in de omgeving Rotterdam is nu uitgegroeid tot de specialist op het gebied van sportvoeding. Met ruim 30 jaar ervaring in het samenstellen en produceren mogen we stellen dat we enorm ervaren zijn.

Wij zijn een gedreven team van denkers en doeners, met een Rotterdamse mentaliteit “Niet lullen, maar poetsen”. Dagelijks ontwikkelen wij kloppende producten & oplossingen voor de toekomst van uw merk. Dat is onze specialiteit.

Op basis van ervaring, inzichten en design gebruiken we toonaangevende technologie om uw product naar wens op tijd af te leveren. We zijn pas tevreden als alles klopt.

We ontwerpen en ontwikkelen in-house of met een selectie van partners, in een gestroomlijnd proces. Heldere communicatie en een snelle oplevering. Wij volgen ons ontwikkelproces van a tot z, zodat we aan het eind een product of branding opleveren wat we aan het begin hebben bedacht. En ook daarna blijven we door ontwikkelen, zodat elk product meegroeit in de markt.

Dankzij ons streven naar uitmuntendheid kunnen we de meest betrouwbare producten aanbieden op het gebied van smaak, oplosbaarheid en dichtheid, en natuurlijk ook qua samenstelling. Alle producten van Star Nutraceuticals worden vervaardigd en verpakt onder GMP-voorwaarden (good manufacturing practice). GMP-certificering zorgt ervoor dat producten consistent worden geproduceerd en gecontroleerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Voordat onze producten de fabriek verlaten, worden ze willekeurig geanalyseerd om te controleren of de voedingsinformatie correct is.

Star Nutraceuticals maakt alleen gebruik van onafhankelijke laboratoria met een enorme kennis en diepgaande ervaring met betrekking tot sportvoedingsproducten.

Dankzij onze nieuwe Nederlandse locatie kunnen wij de Nederlandse markt en daarbuiten perfect bedienen met alleen de beste sportvoedingsproducten.

Website Made by Johan