BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
iInnovate SOM

 

iINNOVATE SOM (SOM = Service Operatie en Management) is een betrouwbare en onafhankelijke partner voor ondernemers en bedrijven op het gebied van strategische bedrijfsvoering en het verbeteren, veranderen of innoveren van service-operationele processen.

 iINNOVATE ondersteunt ondernemers via ConsultancyProjectmanagement en Interim Management. Alle projecten, trajecten en interim opdrachten worden met de klant gepersonaliseerd en SMART gemaakt. Zo verzekeren wij dat er aan de verwachtingen en behoeften van de klant wordt voldaan. 

 Een van de recent ontwikkelde diensten is het Online Experience Assessment (OEA). 

Het beeld dat mensen van je bedrijf krijgen op internet, de verwachtingen die worden gewekt en de kennis die online verkrijgbaar is, zijn voor de nieuwe generatie klanten en medewerkers van doorslaggevend belang bij de keuze om met je in zee te gaan of niet. 

 Het is voor ondernemers daarom steeds belangrijker geworden dat ze hun boodschap op de juiste manier en via de juiste kanalen over weten te brengen op potentiële klanten.

 

Aangezien we merken dat veel ondernemers het lastig vinden om hun online activiteiten optimaal te benutten, hebben we het Online Experience Assessment ontwikkeld. Dit geeft snel én concreet inzicht in eventuele zwakke plekken, kansen en verbetermogelijkheden. 

 Andere vergelijkbare diensten die wij aanbieden, zijn:

-        Het Service Assessment: Het © iINNOVATE Service Assessment is een krachtige tool. We toetsen hiermee jouw huidige service ten opzichte van de verwachtingen van jouw klanten en helpen om de reis van de klant door jouw organisatie te optimaliseren.

-        Operational Excellence & Solution Engineering: Kunnen je huidige operationele bedrijfsprocessen wel wat efficiënter worden ingericht? Kan technologie daarbij helpen? Kies dan voor Operational Excellence & Solution Engineering. Bespaar tijd en geld om andere dingen in je bedrijf te doen!

 

iINNOVATE SOM heeft ondernemers en organisaties in de zakelijke dienstverlening, architectuur, scheepvaart, IT en consultancy, retail, zorg en horeca geholpen om toekomstbestendig te worden.

 

Wil je ondersteuning by service, operationele of management uitdagingen? Wil jij de kansen en verbetermogelijkheden van jouw bedrijf aanpakken en de risicos verlagen? 

Dan horen we graag van jou! 

   

Website Made by Johan