BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Chok Online Marketing

Chok Online Marketing vind bedrijven helpen het leukste wat er is! Wij zien elke opdracht als een nieuwe, positieve uitdaging, of je nou een klein bedrijf of een groot bedrijf bent. Wij helpen graag met geven van advies en zorgen er voor dat ondernemers goed zichtbaar zijn online. Dit doen wij door ze te helpen met onder meer online marketing en het geven van een professionele uitstraling op sociale media. Door deze manier krijgt u meer contact met uw klanten en klanten met uw bedrijf.

Iedereen snapt dat ondernemer zijn en passie voor je vak hebben alle tijd inneemt en dat sociale media bijhouden tijdrovend is. Bijvoorbeeld rekening houden met algoritmes en de uitstraling. Daarom helpen wij u graag deze zorgen uit handen te nemen, zodat u meer tijd heeft voor uw bedrijf. 

Wij zijn gedreven u te helpen met uw persoonlijke vraagstuk en/of een uitdagende opdracht! Chok Online Marketing kijkt altijd naar meer mogelijkheden buiten de standaard marketingstrategie. Zo zorgen wij dat mensen nog meer betrokken worden bij u als ondernemer en uw bedrijf om zo meer waarde te geven aan uw product of dienst.

Chok Online Marketing staat voor meer betrokkenheid bij nieuwe -, maar ook bestaande klanten. Laat mensen in uw netwerk echt weten wie u bent en wat u hen te bieden heeft! Wij helpen u graag met uw wensen !

Neem gerust contact met ons op, wij zijn Chok Online Marketing en zullen voor en met u werken en streven naar perfectie !

Website Made by Johan