BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
De Aircomeester

De Aircomeester is een dynamische bedrijf dat gespecialiseerd is in adviseren, installeren, verkopen en onderhouden van airconditioning systemen. De Aircomeester levert, installeert en onderhoudt airco’s voor particulieren en bedrijven. Ook leveren wij verschillende toebehoren aan de installateur. Bij de Aircomeester wordt gewerkt met de best verkrijgbare machines en materialen. Ook zijn onze medewerkers gekwalificeerde, opgeleide professionals met ervaring. Klantgericht denken, het nakomen van onze afspraken en het leveren van kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Dit geldt niet alleen voor onze service, maar ook voor de producten zelf. Daarom werken wij uitsluitend met merkfabrikanten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring op gebied van airco’s.

Wij staan garant voor een perfecte, schone en precieze uitvoering van de installatie volgens de installatie-eisen F-gassen verordening van de Europese Unie. De installatie begint bij ons in de planning en ontwerp van airco’s / airconditioning en eindigt met het onderhoud.

Website Made by Johan