BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
The Value Office

Bij The Value Office delen wij de passie voor waardevolle veranderingen en duurzame groei!

The Value Office heeft een simpele en betaalbare groeimethode ontwikkeld. Deze is gebaseerd op data gedreven transparantie en wendbaarheid.Bij de The Value Office kan je terecht voor projectmanagement, strategie advies en trainingen en woksshops.

Martin Vennix is geboren en getogen in Rotterdam. Na het afronden van de studie Nederlands Recht (EUR) in 2000 ging hij in de financiële dienstverlening aan de slag. Hierin ontwikkelde hij zich van Jurist naar Operationeel Manager en Project Manager.

Wanda Streefkerk naast tijd doorbrengen met haar naasten is ze veel op het werk te vinden. Werk is écht een onderdeel van haar identiteit. Wanda is een echte doener en ruim 15 jaar actief binnen het veranderdomein.

We zijn altijd op zoek naar de juiste dingen doen en de dingen juist doen. We hebben een passie voor “samen dingen verbeteren”. Als dingen worden verbeterd, levert dat waarde op. Dat vinden we bij de The Value office erg belangrijk

Wij zijn ervan overtuigd dat veranderen best simpel kan zijn. Speciaal voor het MKB hebben wij een groeiscan ontwikkeld dat de huidige groeifase en verbeterpunten simpel uitlegt.

De groeiscan is gebaseerd op een wetenschappelijke onderbouwde theorie, het Greiner model. Waar vele andere bedrijven successen mee hebben bepaald. Dat hebben wij gecombineerd met onze kennis en ervaring uit de praktijk.

Je organisatie draait al een tijdje mee. Met jullie kwalitatief sterke producten of diensten draaien jullie een goede omzet. Klanten zijn tevreden en je medewerkers hebben het naar hun zin. Je bedrijf is een geoliede machine. Toch heb je het idee dat het sneller kan of er iets mist. Of misschien ontwikkelt jouw bedrijf zich juist wel té snel. Veel ondernemers herkennen dit beeld. Jouw organisatie duurzaam laten groeien vergt inzicht en flexibiliteit.

In slechts 5 minuten een kijkje onder de motorkap van jouw bedrijf? Het kan met de Groeiscan!

Website Made by Johan