BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
A&A Motion and Control

Wij van A&A motion and control staan al meer dan 30 jaar bekend als specialist in aandrijf-, besturings- en lineair techniek. Naast onze activiteiten als voorraadhoudende handelsonderneming hebben wij ons ontwikkeld als een zeer betrouwbare partner voor turn-key co-engineering projecten en bouwen wij sub assemblies voor de meest uiteenlopende industrieën en toepassingen.

In samenwerking met onze leveranciers wordt ons aanbod continue aangepast, verbeterd en/of gewijzigd. D.m.v. trainingen die worden verzorgd door onze leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Ons doel is niet alleen enkel het leveren van aandrijf-, besturings- en lineair componenten maar wij richten ons ook met name op het geven van zo goed mogelijk technisch advies. Zo kunnen wij u ondersteunen bij de start van uw engineering met advies, berekeningen en tekeningen zodat u verzekerd bent van een juiste toepassing van ons product.

Toekomstgericht

Niet alleen ons assortiment ondergaat verbetering en aanpassing; ook onze naam. Inmiddels hebben wij onze naam veranderd van A&A techniek in A&A Motion and Control. Meer toegespitst op de actualiteit en behoeften vanuit de markt. Wij zullen ons vooral bezighouden met de ontwikkeling, productie en levering van onze producten voor aandrijving en productiemechanisatie.

A&A Motion and Control is hierdoor een sterke schakel in de verbinding tussen klant en fabrikant.

Website Made by Johan