BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Yes Products

Wij zijn specialist in online verkoop. Yes Products heeft eigen webshops maar gaat ook graag samenwerkingen aan met partijen die expertise op een bepaald gebied hebben. Dit heeft onder andere geresulteerd in Kabelpro, een webshop voor Nederland en België met alles op het gebied van kabels, draad en toebehoren.

Yes Products heeft ruim 20 jaar ervaring in het bouwen en succesvol maken van webshops. Dit doen we graag samen met bedrijven die online kansen laten liggen en veel potentie hebben. We werken niet in opdracht maar gaan voor langdurige partnerships waarbij het samenvoegen en optimaal benutten van expertises de basis vormen.

Bij het samen opzetten en exploiteren van een webshop liggen alle online werkzaamheden zoals ontwerp, bouw, content en promotie bij Yes Product. U heeft alle productkennis en verzorgt de opslag, logistiek en klantenservice. Op deze manier zetten we samen een volledige webshop op en hebben we de perfecte samenwerking om de concurrentie te verslaan.

Ziet u online kansen om uw bedrijf verder te laten groeien? Neem dan contact met ons op. We drinken graag een kop koffie en willen graag brainstormen over een succesvolle samenwerking.

Website Made by Johan