BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
TO BE FOUND

TO BE FOUND helpt bedrijven groeien met de inzet van slimme online marketing. Wij houden van ons vak en worden oprecht blij van het delen van onze kennis. Bedrijven een stap verder brengen door zelf net een stapje extra te zetten; dat is onze kracht. We worden gedreven door meetbare resultaten en zien elke opdracht als een nieuwe kans om het weer een beetje beter te doen en het beste uit onszelf én uit onze klant te halen. Noem het bevlogenheid, passie of enthousiasme… Wij zijn gewoon vakidioten. Wij zijn TO BE FOUND!

Wij helpen onze klanten groeien met de inzet van o.a.:

  • Online Strategie -> Het samen uitdenken en uitrollen van een strategie die jouw bedrijf helpt groeien
  • SEO (Zoekmachine optimalisatie) -> Optimaal zichtbaar in de ‘normale’ zoekresultaten van Google
  • Online advertising (Op o.a. Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest & TikTok) -> Zichtbaar op verschillende platformen met betaalde advertenties
  • Content marketing en creatie -> Creëren en inzetten van content die voor je werkt

Wat wij belangrijk vinden

Online marketing bureau TO BE FOUND gelooft in de kracht van online marketing, transparante communicatie en eerlijk zaken doen. Wij helpen bedrijven te groeien door het verbeteren van hun online positie, naamsbekendheid en websiteprestaties.

Daarnaast zijn wij altijd gedreven om tot oplossingen te komen, welke het beste aansluiten bij de wensen van onze opdrachtgevers. Met professionele aandacht en een efficiënte manier van werken, zorgen wij voor een optimaal resultaat!

Nieuwsgierig geworden hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien.

Neem contact op en dan plannen we een vrijblijvende afspraak in: https://www.linkedin.com/in/wilfredstomp/

Website Made by Johan