BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
IFA Verzekeringen B.V.

Over ons

IFA Verzekeringen, voorheen De Jong, Renzen & Van Beek (IFA-JRB), is een onafhankelijk financieel dienstverlener, actief op zowel de particuliere als de zakelijke markt. IFA bestaat sinds april 2007 en is gevestigd in Barendrecht. IFA Verzekeringen komt voort uit een fusie tussen IFA en De Jong, Renzen & Van Beek, bij elkaar goed voor meer dan 45 jaar ervaring in de financiële sector.

Van het doornemen van uw particuliere verzekeringsportefeuille tot het regelen van een collectief bedrijfspensioen. IFA biedt een breed pakket aan producten en diensten op het gebied van pensioenen, hypotheken, beleggingen, financieringen en (schade)verzekeringen en is sterk in het ontwikkelen van oplossingen op maat voor particulieren en ondernemers.

IFA heeft bovendien een eigen volmacht. Dat betekent dat een deel van de taken van verzekeringsmaatschappijen bij IFA in beheer zijn. De acceptatie van uw verzekering, de polisopmaak en de schadeafhandeling vinden plaats bij ons op kantoor. Het voordeel voor u is dat de polis sneller wordt opgemaakt en een eventuele schade sneller wordt afgehandeld. IFA heeft daarnaast een aanstelling bij meer dan dertig verzekeringsmaatschappijen.

Website Made by Johan