BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
inc. Gezond Werken ism Linda Battes (bedrijfsarts/verzekeringsarts)

inc. Gezond werken is een veelzijdig, persoonlijk en betrokken arbodienst voor het bedrijfsleven in Gorinchem en omgeving. Onze expertise ligt op het gebied van inzetbaarheid van personeel. We bieden begeleiding bij re-integratie maar denken ook graag breder mee bij personeel gerelateerde vraagstukken.

Korte lijnen, bekende aanspreekpunten en meedenken met zowel werkgever als werknemer zijn voor ons vanzelfsprekend. Door te weten wie onze klanten zijn en wat voor hen belangrijk is, kunnen we gericht adviseren over welke oplossing voor alle betrokkenen het beste past.

Bij inc. Gezond werken is dr. Linda Battes onze stafarts. Zij is werkzaam als bedrijfs- en verzekeringsarts. Daarnaast is zij gecertificeerd lean six sigma black belt, deze kennis zet zij regelmatig in wanneer er zorgen zijn rondom werkprocessen als oorzaak van het verzuim.

Linda vindt het belangrijk om de hulpvraag achter de klacht inzichtelijk te krijgen zodat de juiste ondersteuning opgestart kan worden. De vraagstukken kunnen uiteenlopend zijn zoals loopbaanvragen, sociale steun en toegang tot snelle, adequate zorg. Samen streven we ernaar om de juiste begeleiding in te zetten zodat de werknemer vaardigheden kan opdoen om tot verbetering van de belastbaarheid te komen. Essentieel is om een stevig fundament te bouwen om tot duurzaam herstel te komen. We werken samen met diverse professionals, zowel medisch als niet-medisch, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de hulpvraag. Wij staan voor teamwork en out-of-the box oplossingen waarbij werkgever en werknemer centraal staan!

 

Website Made by Johan