BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Van den Heerik Financiele Diensten B.V.

Paul van den Heerik is een gedreven en enthousiaste financieel adviseur die al ruim 25 jaar actief is in de financiele sector. Hij is werkzaam geweest bij banken en verzekeraars en sinds 2003 werkzaam bij het intermediair.

Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt bij NBG heeft hij er in 2019 voor gekozen om als zelfstandige verder te gaan. Dit in franchise verband. Er is een actieve samenwerking met NBG. NBG is een grote landelijke intermediaire dienstverlener. Door de centrale inkoop van NBG is er toegang tot de gehele markt en kunnen alle partijen dan ook betrokken worden in de te maken vergelijking en het uitendelijk te geven advies. Hierdoor is altijd het best mogelijke resultaat te behalen voor de klant.

De focus bij van den Heerik Financiele Diensten B.V.  ligt hierbij op financieel advies in de breedste zin van het woord met als vertrekpunt de eigen woning. De voorkeur gaat hierbij uit naar ondernemers en tevens de zwaardere financiele vraagstukken waarbij maatwerk het credo is. Daar ligt de specialisatie van het kantoor.

"Kan niet kennen wij niet"

Interesse in een kennismaking? Neem contact op en wij kijken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Website Made by Johan