BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
hallo,

hallo, gebruiksgemak

De missie van hallo, is om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Met als doel dat het gebruiksgemak van ICT net zo wordt ervaren als het eenvoudig gebruiken van bijvoorbeeld elektriciteit. Welke ICT-oplossing je ook nodig hebt, we nemen je mee en laten je zien wat ICT voor jou kan betekenen. We helpen je bij iedere stap door ICT efficiënt voor jou te laten werken, bij het veiliger maken, bij iedere training, bij iedere verandering naar een nieuwe ICT-omgeving. We helpen je op een manier waarop we zelf ook geholpen willen worden. Met volle aandacht voor details en met de focus op hoe we met ICT winst en groei kunnen behalen voor jouw bedrijf. hallo, is je nieuwe collega met ruim 250 gezichten die 24/7 voor je klaar staat.

hallo, kostenbesparing

Wat we voor onszelf wensen dat brengen we ook in praktijk voor onze klanten. hallo, wil transparantie, inzage en duidelijkheid in facturen, dus we zorgen dat onze klanten dat ook van ons krijgen. Eén overzichtelijk factuur voor alle producten en diensten. En dat is niet het enige. Kostenbesparing is net zo belangrijk. We kijken graag met je mee om kostenbesparingen te ontdekken. Bijvoorbeeld door het koppelen van systemen of juist het uitzetten van niet gebruikte applicaties. Maar ook het verbeteren van de cybersecurity kan een toekomstige kostenbesparing zijn. Laat ons weten wat je wil, dan denken wij met je mee om ICT nog beter voor jou te laten werken

hallo, succes


hallo, streeft er naar dat de bedrijfsvoering van klanten een succes wordt en dat ICT daarin een bepalende rol kan spelen. Kunnen wij helpen om je bedrijf efficiënter, productiever en winstgevender te maken? Daar gaan we voor! Als jouw bedrijf groeit, dan groeien wij met je mee. Ben je tevreden met het resultaat? Dan is dat mooi, maar voor hallo, nog niet genoeg. Op het moment dat jouw bedrijf ook onze ambassadeur wordt dan spreken we pas van succes.

hallo, investering

De belangrijkste investering die we als hallo, maken is de investering in onze medewerkers. Jij, als medewerker, bent de grootste supporter en ambassadeur van hallo, Wij zorgen voor de beste werkplekken, zowel thuis als op kantoor, de beste hard- en software en we proberen zoveel mogelijk aan al je wensen te voldoen. Je persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Want als jij groeit dan groeien wij met je mee.

hallo, oorsprong

Een groep vooraanstaande ICT-bedrijven, met allen meer dan 25 jaar ervaring in de ICT, hebben de handen ineengeslagen en in 2020 hallo, gecreëerd met de missie om ICT beter toegankelijk te maken voor het MKB. Zo is hallo, nu de grootste landelijke ICT-partner voor het MKB in Nederland. Met vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Barendrecht, Eindhoven, Leeuwarden, Nieuwkuijk, Tilburg, Zeewolde en Zoetermeer. We hebben een filiaal in Alicante, Spanje en in de Caraïben zijn wij vertegenwoordigd op Aruba, Curaçao en Bonaire.

Website Made by Johan