BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
OLALA Chocola

Welkom bij Olala Chocola Alblasserdam, dé plek waar chocoladeliefhebbers samenkomen om te genieten van de meest verrukkelijke creaties. Onze winkel is opgericht door twee zussen, Annalies en Marjoleen, ook wel bekend als de chocosisters. Met onze passie voor chocolade hebben we een breed assortiment aan heerlijke bonbons, chocoladerepen en andere chocoladecreaties ontwikkeld.

Bij Olala Chocola draait alles om de kunst van het chocolade maken. Wij chocolademakers gebruiken alleen de beste ingrediënten en technieken om de meest smaakvolle en hoogwaardige chocolade te maken. Van pure chocolade tot melkchocolade en alles daartussenin, we hebben voor elk wat wils.

Naast het aanbieden van onze heerlijke chocolade, bieden we ook workshops aan waar u meer te weten komt over chocolade en zelf creaties kunt maken. Onze workshops zijn zowel leuk als educatief, perfect voor een uitje met vrienden of familie.

Wij geloven dat chocolade meer is dan alleen een zoete traktatie. Het is een ervaring die alle zintuigen prikkelt die ze graag willen delen met anderen. Of u nu een chocoholic bent of gewoon op zoek bent naar iets lekkers, we heten u van harte welkom in onze winkel. Kom langs en laat u verleiden door de zoete aroma's en smaken van onze chocoladecreaties.

Website Made by Johan