BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
Lux Coaching

Sinds 2007 werk ik als adviseur, coach en trainer. Ik ben Register Loopbaancoach en NOLOC gecertificeerd. Ik help professionals die streven naar groei en ontwikkeling en een carrière switch overwegen.Voor bedrijven en particulieren bied ik maatwerk trainingen en coachingstrajecten aan.

Ik richt me op loopbaan- en studieloopbaanvragen, persoonlijke groei en ontwikkeling én de juiste balans vinden tussen werk en privé. Ik heb een specialisatie in stress en burn-out begeleiding.

In verschillende organisaties ben ik actief als extern loopbaancoach en als extern vertrouwenspersoon. Daarnaast geef ik voorlichting en bedrijfstrainingen over o.a. de thema's Stress Awareness, Psychosociale Arbeidsbelasting en Vitaliteit op de Werkvloer. Ik ben LIVP gecertificeerd en opgenomen in het landelijk register van LVV.

Voor Noloc (de Nederlandse Orde voor Loopbaanprofessionals en Outplacement Consulenten) ben ik actief als Assesor & Mentor (Re-) Certificering voor de beroepserkenning van Register Loopbaan Professionals.

Als mentor ondersteun ik (aspirant) leden en vakcollega's in hun professionele ontwikkeling. Daarnaast ben ik assesor en beoordelaar tijdens het officiële certificeringsproces voor het keurmerk en de Beroepserkenning Register Loopbaan Professional.

In december 2022 heb ik de LoopbaanPro Award gewonnen en uitgeroepen tot Beste Loopbaanprofessional van het jaar.

Wil je meer weten? Bel of stuur me een berichtje, dan neem ik snel contact met je op.

Website Made by Johan