BBN Netwerk BBN Connect BBN Events Netwerk Ridderkerk BBN Magazine
Lid wordenInloggen
VertrouwensPersoonTelefoon

Toegankelijk
VertrouwensPersoonTelefoon heeft als missie zo laagdrempelig mogelijk te zijn voor werkgever en medewerkers, dat uit zich in korte lijnen, snelle actie bij een melding en lage kosten voor een abonnement.

Via de website www.VertrouwensPersoonTelefoon.nl is een van onze externe vertrouwenspersonen te boeken en te kiezen op het moment dat de medewerker daar ruimte voor heeft, indien gewenst binnen 24 uur. Deze garantie kunnen we geven omdat we de gesprekken (in de basis) voeren via Teams of via telefoon. 

Abonnement
We werken met jaarabonnementen, wanneer er een afspraak wordt geboekt, geldt 'uurtje factuurtje'. Op die factuur staat inhoudelijk niets over dit gesprek en met wie het was maar de factuur zou je wel als interventie kunnen zien.

Bij het abonnement zit naast beschikbaarheid, inbegrepen dat de contactpersoon (vaak binnen HR) ons kan bellen om te sparren over situaties, het verzorgen van een jaarverslag met aanbevelingen en een introductietekst om VertrouwensPersoonTelefoon kenbaar te maken binnen de organisatie.

Inbedding in de organisatie
Over verdere invulling van de rol van de externe vertrouwenspersoon lopen wij over van ideeën en aanbevelingen, denk aan een warme introductie door echt aanwezig te zijn tijdens bijvoorbeeld een koffiemoment, presentatie aan het MT, workshop om bewustwording te creëren en ga zo maar door.
Dit doen we heel graag in overleg en passend voor de organisatie.

Binnen VertrouwensPersoonTelefoon hebben we mensen beschikbaar die Nederlands en in de meeste gevallen ook Engels spreken en we werken landelijk.

Als er vragen zijn ontstaan, schroom niet om contact te zoeken!

Website Made by Johan